Триває реєстрація на черговий практичний курс з професійної роботи з волоконною оптикою, який відбудеться в НЦ «А-КОМ Академія» у березні

З 6 по 8 березня в незалежному Навчально-консультаційному центрі «А-КОМ Академія» пройде триденний практичний курс «Будівництво, монтаж та експлуатація волоконно-оптичних кабельних ліній: опановуємо тонкощі професії під керівництвом експертів галузі» (детальніше про курс).

Інформація про вартість участі

Зареєструватися на курс по ВОЛЗ (6-8 березня)

В ході навчання завдяки унікальній методиці викладання слухачі отримають важливі теоретичні знання та всі необхідні практичні навички, так що після трьох днів інтенсивних занять зможуть виконувати будь-які операції з монтажу, тестування, діагностики та локалізації несправностей волоконно-оптичних кабельних ліній.

ПРОГРАМА КУРСУ

  • розділка  волоконно-оптичного кабелю (ВОК)
  • тестування та  діагностика несправностей в пасивних оптичних мережах (PON)
  • зварювання  волокон (робота зі зварювальним апаратом та прецизійним сколювачем)
  • монтаж оптичних  муфт та оптичних прикінцевих пристроїв
  • вимірювання  потужності та згасання в ВОК за допомогою джерела оптичного випромінювання та  вимірювача потужності, оптичних мультиметрів
  • стресове  тестування волокна за допомогою регульованого аттенюатора
  • тестування  оптичного кабелю за допомогою рефлектометра
  • робота з  програмним забезпеченням для аналізу рефлектограм

Як проходять курси по ВОЛЗ (фоторепортаж)

МІСЦЕ ПРОВЕДЕННЯ

Навчання відбудеться за адресою: Київ, вул. Старосільська, 1-У (ст. м. Дарниця/Лівобережна). Три дні в спеціально обладнаному класі (з використанням сучасного монтажного та вимірювального обладнання, унікальних лабораторних стендів та емуляторів несправностей) під керівництвом провідних викладачів перетворять слухачів курсу в справжніх фахівців з ВОЛЗ!

ДИПЛОМ СПЕЦІАЛІСТА

Після закінчення навчання та після успішної здачі екзаменаційних тестів учасник отримує сертифікат «А-КОМ Академії», який підтверджує кваліфікацію його власника та високо цінується на професійному ринку. Валідність отриманого сертифіката завжди можна підтвердити на офіційному сайті НЦ.


 
Комментарии (0)add
Написать комментарий
Уменьшить | Увеличить

busy

Голосование Ваш голос нам важен!

Какая тема Вам наиболее интересна?